Keskusteluja kasvatuksesta Kirjamessuilla

Tänä vuonna kirjamessut ovat verkossa. Myös Steinerkasvatus-lehti on mukana Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n osastolla. Linkki Kultin osastolle.

 

Mikä saa steineropettajan liekkeihin?

 

Steinerkoulun luokanopettaja Johanna Leppänen opettaa nyt ensimmäistä luokkaa Helsingin Rudolf Steiner -koulussa. Mikä on opettajan sydämenasia? Miten auttaa lasta vahvistamaan itsessään olevaa hyvää? Entä mitä tässä ajassa kasvavat lapset tarvitsevat? 

Haastattelija: Pia Pale / Steinerkasvatuksen liitto

Haastattelussa: Johanna Leppänen, Helsingin Rudolf Steiner -koulu, 1. luokan luokanopettaja

Uskallan muuttaa maailmaa!

 

Steinerlukiolainen Anders Rahijärvi on kokoamassa steinerkoulujen nuoret yhteen Suomen WOW-päivä — Waldorf One World -projektiin, jossa koululaiset auttavat koululaisia ja tulevat tietoisemmiksi erilaisista elämän mahdollisuuksista eri puolilla maailmaa.

Haastattelija: Pia Pale / Steinerkasvatuksen liitto

Haastattelussa: Anders Rahijärvi, Helsingin Rudolf Steiner -koulu, 11.lk, esittävän taiteen linja, WOW-päivä lähettiläs ja somereportteri.

EI KOMMENTTEJA

JULKAISE KOMMENTTI

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Saatat olla myös kiinnostunut näistä

Lukio ei saisi painostaa yksipuolisuuteen

Steinerlukion matematiikan opettaja Juha Eskelinen kannustaa opettajia vaalimaan inhimillisyyttä opetuksessa.    Lukioiden tavoitteena tulisi olla akateemisilla taidoilla varustetut sivistyneet, itsenäiset

Kasvurauha takaisin lukioon!

”Eri oppiaineet palvelevat nuoren kasvua eri tavoin. Niitä tarvitaan monipuolisesti. On järjetöntä, jos kaikkea pohditaan lukioissa siitä näkökulmasta, ”mitä hyötyä

Älä ragee!

Pidän hurjasti työstäni nuorten parissa ja vuodet heidän kanssaan ovat opettaneet paljon. Nuoret ovat hauskoja, ajattelevia ja sympaattisia – varsinkin, kun katsoo myös pinnan alle ja näkee hieman syvemmälle, kertoo steinerkoulunopettaja Nina Kurko.