ajankohtaista
pia

Apua Ukrainaan

Apua Ukrainaan, Hyvät steinerkasvatuksen parissa toimivat! Ukrainan sodan alettua steinerpedagogiset yhteisöt kautta maailman ovat ryhtyneet erilaisiin toimiin auttaakseen ukrainalaisia kollegoita,

Lue lisää »
ajankohtaista
pia

WOW UKRAINA 2022

Kaikki steinerkoulut ja -päiväkodit ja niiden yhteydessä toimivat henkilöt kutsutaan mukaan auttamaan!   Järjestäkää tempaus, taksvärkki, talkoot WOW UKRAINA 2022

Lue lisää »
ajankohtaista
pia

Letting pupils shine

Kielten tutorhankkeen päätösseminaarissa on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä työskentelemään yhdessä kokeneiden kieltenopettajien kanssa. Ulrike Sievers ja Alex Spencer tuovat tuulahduksen kieltenopetuksen

Lue lisää »

WOW UKRAINA 2022

Kaikki steinerkoulut ja -päiväkodit ja niiden yhteydessä toimivat henkilöt kutsutaan mukaan auttamaan!

 

Järjestäkää tempaus, taksvärkki, talkoot WOW UKRAINA 2022 hankkeen hyväksi!

 

Lahjoitustuotot lähetetään Freunde der Erziehungskunstin kautta kohteeseen. Tuotolla järjestetään kriisi- ja traumapedagogiikkaa sodan takia kouluolosuhteet menettäneille lapsille ja nuorille, jälleenrakennusapua konfliktin jälkeiseen aikaan koulu- ja päiväkotitoiminnan uudelleen aloittamiseksi Ukrainassa, steinerkoulu ja -päiväkotipaikkoja pakenemaan joutuneille steinerkouluperheille, jotta lasten koulupolku voisi jatkua mahdollisimman yhtenäisenä.

Avustukset WOW-tilille:

Steinerkasvatuksen liitto Ry
FI07 5290 0220 3833 74

TAI MOBILE PAY: 44494

Viite – joko oman koulun viitenumero tai teksti: UKRAINA 2022 + koulun tai päiväkodin nimi

Rahankeruulupa: RA/2020/899


VOIT MYÖS TEHDÄ LAHJOITUKSEN!

 

WOW – Waldorf One World – on kansainvälisen steinerkoululiikkeen yhteinen avustushanke, jossa oppilaat ja opiskelijat voivat osallistua avustustoimintaan itse tekemällä.
WOW-päivänä autetaan lapsia ja nuoria, joilla on asiat paljon heikommin kuin meillä. WOW avustuskohteet auttavat lapsia – ja koko asuin- tai kouluyhteisöä pitkäkestoisesti. Yleensä samoja kohteita tuetaan vuosittain, jotta lapset ja nuoret saavat kasvaa turvallisemmissa ja paremmissa oloissa kohti aikuisuutta. 

Tule mukaan auttamaan!

>> THE OFFICIAL WOW-WEBSITE

WOW - TAKSVÄRKKI

Kiitos, että annat oppilaallemme mahdollisuuden osallistua koulun WOW-päivään ja auttaa Ukrainan steinerkoulujen ja  -päiväkotien oppilaita ja opiskelijoita.

WOW-päivä on Friends of Waldorf Education:n kampanja. Oppilaiden ja opiskelijoiden keräämät varat lähetetään 100% eteenpäin avustuskohteisiin. Friends of Waldorf Education valvoo rahojen perille menoa ja raportoi avustusten käytöstä. Steinerkasvatuksen liitto vastaa hallinnointiin ja rahojen siirtoihin menevistä kuluista. Suomessa kampanjaa koordinoi Steinerkasvatuksen liitto.

Päivätyökeräyksessä koululaisten tekemän työn ja työajan tulee olla suhteutettuna oppilaan / opiskelijan ikään ja taitoon. WOW-PÄIVÄ on koulupäivä kaikille päivätyökeräykseen osallistuville.
Oppilaat ja opiskelijat ovat koulun vakuutuksen piirissä.

Miten toimitaan käytännössä:

  • Oppilas antaa esitäytetyt keräyslomakkeet (2 kpl) (joissa oppilaan nimi, koulu, luokka, työnantaja, työaika) työnantajalle, joka allekirjoittaa/leimaa lomakkeet työpäivän lopuksi. Lomakkeeseen merkitään oppilaan saama palkka.
  • Työnantaja maksaa korvauksen tilisiirtona tai MobilePay:llä WOW-päivä tilille
    (suositeltu minimikorvaus 20 euroa / 5 € tunti). 

HUOM! Maksettaessa on käytettävä lomakkeeseen merkittyä koulukohtaista viitenumeroa! Tai tekstiä: UKRAINA 2022 + koulun nimi

  • Oppilas palauttaa toisen lomakkeen kouluun.
  • Työnantajalle jää toinen esitäytetty lomake kuitiksi.

Lisätiedot WOW-päivästä: Steinerkasvatuksen liitto / Pia Pale 0443588826

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Saatat olla myös kiinnostunut näistä

Apua Ukrainaan

Apua Ukrainaan, Hyvät steinerkasvatuksen parissa toimivat! Ukrainan sodan alettua steinerpedagogiset yhteisöt kautta maailman ovat ryhtyneet erilaisiin toimiin auttaakseen ukrainalaisia kollegoita,

Uusi lyhytelokuva tehtiin aidon ilon kautta

Olen kiitollinen, että lasteni steinerkoulun opettajat olivat jakamassa kanssani kasvatusvastuuta – ja myös kasvatusiloa! kertoo lyhytelokuvassa äitiä esittänyt Riitta Ojamaa.

Det lyckliga året

Tre lärare sitter i trädgården i augusti. De alla tre har framför sig det stora obekanta – en ny klass.