ajankohtaista
pia

TARTU ARVIOINTIIN -koulutukset

TARTU ARVIOINTIIN – koulutuspäivä odottaa sinua!   Steinerkoulujen opettajakuntien edustajille suunnattu työpaja, jossa oppilasarviointiin tartutaan käytännöllisesti opettajan työskentelyn näkökulmasta.  

Lue lisää »

Steinerkasvatuksen liiton tiedote liittyen rokotuksiin

Steinerkoulut ja -päiväkodit eivät ota kantaa perheiden valintoihin lapsensa terveydenhuollossa. Steinerkasvatuksen piirissä olevilla oppilailla on samat mahdollisuudet ja oikeudet kuin muillakin ikäryhmansä lapsilla ja nuorilla saatavilla oleviin vapaaehtoisiin rokotuksiin.

Steinerkasvatuksen liitto ja sen jäsenet tukevat kansallisia toimia Covid-19 viruksen leviämisen estämiseksi. Steinerkouluissa ja -päiväkodeissa noudatetaan niille annettuja viranomaisohjeita asiassa.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Saatat olla myös kiinnostunut näistä

Det lyckliga året

Tre lärare sitter i trädgården i augusti. De alla tre har framför sig det stora obekanta – en ny klass.

Onnellinen vuosi

Kolme opettajaa istuu elokuisessa puutarhassa. Kaikilla heillä on pian edessään suuri tuntematon – uusi luokka, uudet pienet ensimmäisen luokan oppilaat

Lukio ei saisi painostaa yksipuolisuuteen

Steinerlukion matematiikan opettaja Juha Eskelinen kannustaa opettajia vaalimaan inhimillisyyttä opetuksessa.    Lukioiden tavoitteena tulisi olla akateemisilla taidoilla varustetut sivistyneet, itsenäiset