Ope – tule messutiimiin!

Educa on johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma, jossa myös Steinerkasvatus on esillä. Tapahtuma järjestetään nyt kahden vuoden tauon jälkeen taas livenä Messukeskuksessa 27.-28.1.2023.

Steinerkasvatuksen liiton ständillä tapahtuu tänäkin vuonna! Kohtaamisia ja keskustelua – uusia tuttavuuksia ja ja vanhoja tuttuja! 

 

Messutiimiin etsitään mukaan steinerkoulujen opettajia ja steinerpäiväkotien varhaiskasvattajia! Tule mukaan kertomaan steinerkasvatuksesta kiinnostuneille messuvieraille!

 

Tänä vuonna messutiimiä luotsaavat Pirre, Jenni ja Ija Helsingin Rudolf Steiner -koulusta. Mukana on myös steinerkasvatuksen opiskelijoita Snellman-korkeakoulusta. Jos sinua kiinnostaa tulla mukaan viettämään vauhdikas päivä Messukeskuksessa, ole yhteydessä Steinerkasvatuksen liiton toimistoon! 

Pitkämatkalaisille korvataan matkat!

Pia Pale p.0443588826

Jaa

Saatat olla myös kiinnostunut näistä

Permakulttuuria koulupuutarhassa

Permakulttuurinen tapa toimia yhteistyössä luonnon kanssa tarjoaa paljon pedagogisia oppimismahdollisuuksia. Siksi se sopii hyvin steinerpedakogiseen opetukseen ja steinerkoulun toimintaan. Kertoo Terhi Hirvikallio Lappeenrannan steinerkoulusta.

PÄIVÄKODIN PUUTARHAPROJEKTI

Varpaat innostuksesta vapisten seisoimme lentokentällä. Tätä oli odotettu ja suunniteltu jo pitkään! Työkaverimme olivat maalanneet mieliimme Saksan steinerpäiväkotien puutarhapihoista satumaisia kuvia viikkojen ajan ja nyt pääsisimme näkemään ja kokemaan ne itse. Niinpä eräänä toukokuun viileänä kevätpäivänä saattelimme päiväkodin lapset portille ja hyppäsimme taksiin koko Siriuksen

Konflikti voi olla mahdollisuus

Uskomme steinerkouluissa, että toista kuuntelemalla, arvostamalla ja kunnioittamalla voimme hyvin – niin oppilaat keskenään kuin opettajat ja muu henkilökunta työyhteisössä. Mutta aina kaikki ei mene niin kuin haluamme ja toivomme. Konflikteja tulee väistämättä ja aika ajoin, ihmisiä kun olemme. Olennaista on nähdä riita- tai konfliktitilanne