KEVÄÄLLÄ 2021

Keväällä 2021 steinerkasvatuksen kentällä tehdään yhdessä monipuolista pedagogiikan kehittämistyötä.

  • Steinerpedagogiikan syventämiseksi alkaa kaikille steinerkouluissa ja -päiväkodeissa työskenteleville oma MESI-TYÖSKENTELY, jossa paneudutaan pedagogiikan perusajatuksiin liittyen arkipäivän tilanteisiin luokkahuoneessa, lapsiryhmässä jne. Lisätiedot liiton toimistolta!

 

  • Liiton arviointityöryhmä on saanut työnsä siihen pisteeseen, että materiaali on nyt avattu steinerkoulujen opettajien käyttöön. Huhtikuussa järjestetään 4 arviointifoorumia, joissa opettajat pääsevät mukaan keskustelemaan, kyselemään ja pohtimaan arviointiasioita. Lisäksi järjestetään myös opettajien toiveiden mukaisia tapaamisia aineryhmittäin (toiveet liiton toimistolle!). Aineisto on pääasiassa luokille 4-6, mutta ohjeita ja muistilistoja voivat hyödyntää myös alempien ja ylempien luokkien opettajat.

  • Steinerkasvatuksen liiton kevätkokous on 13.4.2021 ja sinne ovat kaikki jäsenten kokousedustajat tervetulleita!

 

  • Liitto järjestää kevään aikana lukuisia vertais- ja koulutustapaamisia etänä. Niiden ajankohdat näet kalenterista!

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Saatat olla myös kiinnostunut näistä

Lukio ei saisi painostaa yksipuolisuuteen

Steinerlukion matematiikan opettaja Juha Eskelinen kannustaa opettajia vaalimaan inhimillisyyttä opetuksessa.    Lukioiden tavoitteena tulisi olla akateemisilla taidoilla varustetut sivistyneet, itsenäiset

Kasvurauha takaisin lukioon!

”Eri oppiaineet palvelevat nuoren kasvua eri tavoin. Niitä tarvitaan monipuolisesti. On järjetöntä, jos kaikkea pohditaan lukioissa siitä näkökulmasta, ”mitä hyötyä

Älä ragee!

Pidän hurjasti työstäni nuorten parissa ja vuodet heidän kanssaan ovat opettaneet paljon. Nuoret ovat hauskoja, ajattelevia ja sympaattisia – varsinkin, kun katsoo myös pinnan alle ja näkee hieman syvemmälle, kertoo steinerkoulunopettaja Nina Kurko.