ajankohtaista
pia

TARTU ARVIOINTIIN -koulutukset

TARTU ARVIOINTIIN – koulutuspäivä odottaa sinua!   Steinerkoulujen opettajakuntien edustajille suunnattu työpaja, jossa oppilasarviointiin tartutaan käytännöllisesti opettajan työskentelyn näkökulmasta.  

Lue lisää »

KEVÄÄLLÄ 2021

Keväällä 2021 steinerkasvatuksen kentällä tehdään yhdessä monipuolista pedagogiikan kehittämistyötä.

  • Steinerpedagogiikan syventämiseksi alkaa kaikille steinerkouluissa ja -päiväkodeissa työskenteleville oma MESI-TYÖSKENTELY, jossa paneudutaan pedagogiikan perusajatuksiin liittyen arkipäivän tilanteisiin luokkahuoneessa, lapsiryhmässä jne. Lisätiedot liiton toimistolta!

 

  • Liiton arviointityöryhmä on saanut työnsä siihen pisteeseen, että materiaali on nyt avattu steinerkoulujen opettajien käyttöön. Huhtikuussa järjestetään 4 arviointifoorumia, joissa opettajat pääsevät mukaan keskustelemaan, kyselemään ja pohtimaan arviointiasioita. Lisäksi järjestetään myös opettajien toiveiden mukaisia tapaamisia aineryhmittäin (toiveet liiton toimistolle!). Aineisto on pääasiassa luokille 4-6, mutta ohjeita ja muistilistoja voivat hyödyntää myös alempien ja ylempien luokkien opettajat.

  • Steinerkasvatuksen liiton kevätkokous on 13.4.2021 ja sinne ovat kaikki jäsenten kokousedustajat tervetulleita!

 

  • Liitto järjestää kevään aikana lukuisia vertais- ja koulutustapaamisia etänä. Niiden ajankohdat näet kalenterista!

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Saatat olla myös kiinnostunut näistä

Det lyckliga året

Tre lärare sitter i trädgården i augusti. De alla tre har framför sig det stora obekanta – en ny klass.

Onnellinen vuosi

Kolme opettajaa istuu elokuisessa puutarhassa. Kaikilla heillä on pian edessään suuri tuntematon – uusi luokka, uudet pienet ensimmäisen luokan oppilaat

Lukio ei saisi painostaa yksipuolisuuteen

Steinerlukion matematiikan opettaja Juha Eskelinen kannustaa opettajia vaalimaan inhimillisyyttä opetuksessa.    Lukioiden tavoitteena tulisi olla akateemisilla taidoilla varustetut sivistyneet, itsenäiset