Tulevaisuus*tislaamo 2022

Steinerkasvatuksen liitto haastaa kuvittelemaan toivottavaa tulevaisuutta!   Tänä syksynä on aloitettu tulevaisuustyöskentely, jonka seuraavana etappina on kutsuvierastilaisuus 2.11. Snellman-korkeakoulussa.  

Lue lisää »

Maailman opettajapäivät 2023

Huhtikuussa 2023 järjestetään 11. kerran Goetheanumin pedagogisen osaston maailman steineropettajien konferenssi.   Maailmanlaajuisesti opettajille ja kasvattajille suunnatun konferenssin teemana on:

Lue lisää »

DIG INTO DIGI

STEINERKASVATUKSEN SYYSPÄIVÄT

2.-3.9.2022

SNELLMAN-KORKEAKOULUSSA

Steinerkasvatuksen syyspäivät sukeltavat tänä syksynä digimaailmaan! Digispeda -hankkeen kick-off seminaari on kaikille avoin!

Kahden päivän aikana syvennytään konkreettisesti käytännöllisiin tapoihin edistää lasten digitaalisia valmiuksia ikäkauteen sopivalla tavalla!

Tervetuloa oppimaan, keskustelemaan, oivaltamaan!

  • Steinerpedagoginen, 0-10 vuotiaan lapsen kehityksen mukainena tapa lähestyä digitalisaatiota.
  • Kuinka digitalisaation kanssa voidaan työskennellä lasten ja vanhempien kanssa steinerpedagogisen viitekehyksen näkökulmasta, suojellen lapsuutta, opettaen taitoja ja hyödyntäen erilaisia mahdollisuuksia.

Syyspäivien sivut
Syyspäivien ilmoittautuminen

Jaa

Saatat olla myös kiinnostunut näistä

Huikea kiertue Suomen steinerlukioissa

Saimme toteuttaa keväällä ystävieni kanssa hienon projektin: kiersimme kaikki Suomen yhdeksän steinerlukiota ja kuvasimme kiertueestamme videosarjan Suomen steinerlukiot tutuksi! Kaikki

Porukan voimaa ja pölyttäjiä

– Talkoissa lapset saavat kokea, että yhdessä isommalla porukalla voi tehdä asioita, joita ei yksin pystyisi tekemään. Kyse on mielestäni

Opinpolulta hyvän lapsuuden polulle

Lea Pulkkisen alkuvuodesta julkaistu kirja ”Lapsen hyvinvointi alkaa kodista” on arvokas merkkiteos, todellinen helmi, jolla tulee varmasti olemaan monenlaista yhteiskunnallista